destinul tragic al unei familii din agârbiciu - tată și fiu, morți în accidentul de la ieșire din sibiu

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, împreună cu fiul său, în vârstă de 15 ani, au decedat în urma accidentului rutier de la ieșirea din Sibiu spre Rășinari, în zona intersecției cu drumul spre Cisnădioara. Cei doi se aflau în mașina condusă de către bărbatul de 63 de ani, decedat și el, care nu a acordat prioritate autoturismului condus din sens opus. 

Curg râuri de lacrimi într-o familie din Agârbiciu, comuna Axente Sever, după ce două persoane – tată și fiu – au sfârșit în urma accidentului dezastruos de sâmbătă de la Sibiu. Dănilă G., în vârstă de 50 de ani, a decedat în urma impactului violent dintre cele două autoturisme, pe când Gabriel Vlad G., în vârstă de 15 ani, a murit la spital. El a fost transportat în acea zi la CPU Luther, după ce a fost resuscitat de echipajul medical al ambulanței, fiindcă intrase în stop cardio-respirator. La spital a fost intubat și se afla în stare gravă, astfel că trupul său nu a mai putut lupta. Din nefericire, medicii au constatat decesul

Citește și: Patru persoane decedate în accidentul de la ieșire din Sibiu – Cine sunt

Colegii lui Gabriel sunt și ei în stare șoc în urma celor întâmplate. Multe persoane îi transmit mesaje de condoleanțe inclusiv pe adresa redacție Ora de Sibiu. „De la fiul meu știu că era un copil tot timpul vesel, un copil care se bucura de viață, un copil săritor care își ajuta colegii. Era foarte bun și la învățătură. Așa a fost să fie. Era în clasa a IX-a și tocmai ce împlinise 16 ani”, a povestit Mihai, cititor Ora de Sibiu, care îl cunoștea pe Gabriel Vlad.

Vă reamintim că în urma accidentului au decedat inclusiv cei doi șoferi, cel de 63 de ani și cel de 24 de ani. Singurul supraviețuitor este un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Rășinari, care acum este internat în spital. (DETALII AICI)

Ultima oră

Comentariul meu