csu sibiu preia juniorii de la alpha basketball - andu hanea: ”această înțelegere va crea concurență pe posturi”
Andu Hanea se ocupă acum de afacerea de succes a familiei sale. foto: Tribuna
După doi ani de tratative, Alpha Basketball și BC CSU Sibiu au decis să unească grupele de juniori mari.
Juniorii  U 13 – U 18 de la cele două cluburi se vor uni și vor evolua în campionatele naționale sub denumirea de CSU Sibiu.
Andu Hanea spune că uniunea dintre Alpha și CSU va aduce un plus baschetului juvenil din Sibiu. ”Am tot avut discuții pentru unificare în ultimele două sezoane și vara asta am reușit, toată lumea are de câștigat, este un acord echitabil pentru baschetul sibian. Această înțelegere va crea concurență pentru copii pe posturi, este un lucru sănătos, care se practică în Vest, unde este un număr mare de copii și fiecare se luptă pentru a juca. Până acum, juniorii de valoare erau împărțiți la ambele cluburi, Sibiul are un potențial baschetbalistic mare. Practic, BC CSU preia partea de juniori de la U 13 până la U 18, care erau înscrise în campionat” a spus Andu Hanea, managerul de la juniorii lui CSU Sibiu.
De pregătirea acestor grupe se vor ocupa în continuare tehnicienii de la CSU Sibiu juniori, Alexandru Rubint, Nikola Pavlovic și Juris Vasiljevs. Sârbul care în ultimii patru ani a antrenat la Alpha Basketball, Darko Pandurovic a semnat cu CS Vâlcea 1924, urmând să antreneze echipa ”satelit”  clubului, care va activa în Liga 1.

Ultima oră

Comentariul meu