video concert rock într-un tir pe străzile din sibiu - se strâng donații pentru copiii cu boala fluturelui

Pe străzile din Sibiu au răsunat cele mai cunoscute piese rock cântate de trupa sibiană Revolver într-un TIR, urmat de o paradă moto. Inițiativa are scopul nobil de ajuta copiii cu o afecțiune gravă.

Parada moto care a „patrulat” zilele trecute prin Sibiu face parte din campania de promovare a celei de-a doua ediție a festivalului Sasha’s BIKE Festival, care are ca scop strângerea de fonduri pentru a ajuta 82 de copii care se luptă  cu afecțiunea denumită și „Boală Fluture”, mai exact epidermoliza buloasă.

Sasha’s BIKE Festival va avea loc în perioada 16-18 iunie 2023, pe Valea Lotrioarei, în județul Sibiu. Fondurile strânse din vânzarea biletelor vor fi donate Asociației Prietenii Lotrioarei, care se ocupă de îngrijirea și sprijinirea copiilor cu această afecțiune.

video concert rock într-un tir pe străzile din sibiu - se strâng donații pentru copiii cu boala fluturelui

„Împreună cu voi am făcut primul pas în 2022 și tot împreună ne dorim să putem contribui la crearea unor poteci de speranță, dragoste și empatie, pentru a putea continua acel pas cu un mers cât mai lipsit de suferință al acestor copii”, transmit organizatorii festivalului pe pagina de facebook.

Copiii pot fi ajutați prin achiziționarea bietelor la Sasha’s BIKE Festival sau prin donații.

Ultima oră

Comentariul meu