atacantul mediașului, giuliano țili va reveni pe teren în liga 3 - ”sigur vom câștiga ambele manșe la baraj”

După operația de ligamente suferită în iarnă, atacantul lui ACS Mediaș, Giuliano Țili a revenit la antrenamentele echipei, însă nu va putea juca în barajul de promovare în Liga 3, cu CS Gheorgheni. Jucătorul va reveni pe teren în sezonul viitor, când Mediașul ar putea fi la Liga 3.

”Mă simt mai bine, doar că trebuie să mai stau cel puțin până începem la Liga 3. Nu mai prind meciuri în sezonul ăsta, sper că în Liga 3, dacă câștigăm barajul, să fiu din nou sută la sută și să pot ajuta echipa. Suntem fericiți că am luat campionatul cu punctaj maxim, dar mai e un hop, barajul de promovare. Trebuie să fim la fel de serioși, să putem câștiga ambele meciuri și o să ne bucurăm mai tare la sfârșit. Sunt sigur că o să câștigăm amândouă meciurile de baraj, cu Gheorgheni” a declarat Giuliano Țili.

Atacantul este convins că fanii medieșeni vor contribui la victoria în jocurile de baraj, prin atmosfera creată în  tribune. ”Ne bucurăm la fiecare meci că avem suporterii cu noi și ne ajută de fiecare dată, ne dau încredere mai mare și ne dau forța să câștigăm fiecare meci. Sper să să fim și mai mulți la meciul de baraj și în Liga 3 și la final să ne bucurăm împreună” a mai spus jucătorul de la ACS Mediaș.

Meciurile din barajul de promovare pentru Liga 3 se vor disputa în sistem eliminatoriu, în data de 17 iunie 2023, ora 18:00, turul la Gheorgheni, respectiv 24 iunie 2023, ora 17:30, returul la Mediaș.

Ultima oră

Comentariul meu