A murit adolescentul de 15 ani, rănit în accidentul de sâmbătă de la ieșirea din Sibiu - Numărul morților crește la patru

Adolescentul rănit în accidentul care a avut loc sâmbătă între două mașini la intersecția dintre Cisnădioara și drumul spre Rășinari s-a stins din viață.

În ciuda eforturilor medicilor de la Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu, adolescentul a decedat în duminică dimineața. „Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor depuse de către personalul medical, adolescentul în vârstă de 15 ani implicat în accidentul rutier de ieri a decedat în cursul dimineții”, a spus medicul Ioana Mătăcuță, purtător de cuvânt al spitalului.

Așadar, în urma accidentului grav de sâmbătă se numără patru persoane decedate. Un tânăr de 24 de ani, un copil de 15 ani, o persoană în vârstă de 50 și o alta de 63 de ani. La Spitalul Județean Sibiu se află internată a cincea victimă a accidentului, o persoană în vârstă de 30 de ani.

Citește și: Cine este tânărul mort în accidentul de la ieșirea din Sibiu spre Rășinari – Răzvan avea 24 de ani

Reamintim că sâmbătă dimineață în urma accidentului cumplit trei persoane și-au pierdut viața iar alte două au fost rănite grav. Accidentul s-a produs din cauza unui șofer carea a virat la stânga fără sa acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Rășinari spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 24 de ani. (DETALII AICI)

 

Ultima oră

Comentariul meu