Jordan Gele nu continuă la Șelimbăr - Cornel Stănilă: ”Este o pierdere mare pentru noi”
Golgheterul echipei de Liga 2 CSC 1599 Șelimbăr, Jordan Gele nu mai continuă sub comanda lui Claudiu Niculescu.
Aflat la final de contract, francezul Gele a declinat până la urmă oferta sibienilor, care și-au dorit mult să îi prelungească acordul.
Directorul general al clubului, Cornel Stănilă spune că francezul nu a acceptat niciuna din numeroasele oferte care i s-au făcut.
”I-am făcut numeroase oferte începând din ianuarie, am avut numeroase discuții cu el, contractul i s-a terminat pe 31 mai, nu a acceptat prelungirea. Am vorbit mereu ultimele 10 zile cu el, am discutat multe oferte, nu mi-a zis că refuză, dar a preferat să aleagă altceva, chiar dacă îmi promisese că rămâne la noi. Nu puteam să stăm să așteptăm la infinit, mergem mai departe, dar este pierdere mare pentru noi. O să căutam cu grijă jucători, nu ne aruncăm la orice, sunt mulți jucători liberi pe piață” a anunțat Cornel Stănilă.
”Mulțumim, Jordan Gele! Mult succes pe mai departe! Mereu un călăreț roșu!!” a fost postarea dată publicității de pagina oficială a clubului CSC 1599 Șelimbăr.
Ioan Luca: ”Multe echipe au fost cu ochii pe el”
Francezul a jucat sezonul trecut în 23 de meciuri și a  înscris 6 goluri pentru ”călăreții roșii”, toate în acest an.
Până să ajungă la Șelimbăr, atacantul a mai jucat la Winterthur, Nantes 2, Mulhouse, Sainte Genevieve, Compiegne și Boulogne 2.
”Gele este o pierdere pentru noi, Claudiu a vorbit mult cu el, se adaptase bine. Multe echipe de Liga 2 au fost cu ochii pe el, a marcat goluri și a lăsat o impresie bună. Vom aduce însă alți atacanți” a spus și directorul sportiv, Ioan Luca.
După încheierea sezonului, Șelimbăr s-a mai despărțit de opt jucători: Ion Cărăruș, Nini Popescu, Igor Arhirii, Mircea Manole, Lucian Buzan, Stefan Visic, Radu Crișan și Adrian Voicu.
Echipa lui Claudiu Niculescu a semnat în această pauză competițională cu doi jucători de la Miercurea Ciuc, vârful Marvin Schieb și mijlocașul central Mickael Panos, dar și cu mijlocașul dreapta Rodrigo Hernandez (CSM Satu Mare).
Jordan Gele nu continuă la Șelimbăr - Cornel Stănilă: ”Este o pierdere mare pentru noi”

Ultima oră

Comentariul meu