Intersecția în care s-a produs tragedia de la ieșirea din Sibiu, periculoasă pe timpul nopții - USR a cerut soluții Consiliului Județean

La sfârșitul lunii aprilie USR au făcut sesizări referitoare la două intersecții din județul Sibiu care ar fi periculoase pe timpul nopții și ar trebui luate măsuri. În fapt, una dintre intersecțiile în cauză este între drumurile 106A (DJ 106 A: Sibiu – Păltiniș) și 106D (DJ 106D: Cisnădie – Cisnădioara), loc unde a avut sâmbătă, 10 iunie, un accident grav din care au rezultat trei persoane decedate și doi răniți.

Membrii USR Sibiu evidențiau faptul că intersecția dintre Cisnădioara și drumul Sibiu – Rășinari nu este sigură pentru șoferi pe timpul nopții pentru că nu este iluminată. USR a făcut o sesizare la Consiliul Județean Sibiu în urma căreia li s-a specificat că intersecția este suficient de bine semnalizată cu indicatoare rutiere vizibile pe timpul nopții și că nu mai este necesară nicio investiție în zona respectivă.

Citește și: FOTO Accident grav cu cel puțin trei morți la ieșire din Sibiu – Trafic blocat total la intersecția dintre Cisnădioara și drumul către Rășinari

”Este necesar să se identifice cu celeritate soluțiile tehnice pentru îmbunătățirea vizibilității în trafic, în zona respectivă. Autoritățile județene trebuie să acționeze prompt și să ia măsurile necesare pentru a proteja siguranța localnicilor și a turiștilor care tranzitează această zonă, fiind cunoscut faptul ca intersecția cu pricina este locul a numeroase accidente”, a precizat Ruxandra Cibu Deaconu, președinta Filialei Județene USR Sibiu, într-un comuniat trimis către Ora de Sibiu în urmă cu aproximativ o lună.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu