filmul tragediei de sâmbătă dimineață de la ieșirea din sibiu - cum s-a produs accidentul cu trei morți și cine e vinovatul principal

În decursul zilei de sâmbătă dimineața a avut loc un accident grav din care au rezultat trei persoane decedate și doi răniți la intersecția dintre Cisnădioara și drumul Sibiu – Rășinari.

Accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate a unui bărbat de 63 de ani care circula dinspre Sibiu spre Rășinari și care la intersecția cu DJ 106D a virat la stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Rășinari spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 24 de ani. În urma accidentului cei doi șoferi și unul dintre pasageri au decedat, iar alți doi pasageri au fost transportați la la spital de echipajele SAJ.

Vezi și: Accidentul mortal de la ieșirea din Sibiu spre Rășinari – Cel puțin trei oameni au decedat

„Din primele cercetări efectuate a rezultat ca, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sibiu spre Rășinari, la intersecția cu DJ 106D, un bărbat în vârsta de 63 de ani a virat la stânga fără sa acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Rășinari spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 24 de ani. Din păcate, în urma coliziunii a rezultat decesul a 3 persoane, cei doi conducători auto și un pasager din primul autoturism, bărbat în vârsta de 50 de ani, precum și rănirea altor doi pasageri, un adolescent în vârstă de 15 ani, din primul auto și un bărbat în vârstă de 31 de ani, din cel de-al doilea autoturism.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor care au dus la producerea acestui eveniment rutier”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Citește și: FOTO Accident grav cu cel puțin trei morți la ieșire din Sibiu – Trafic blocat total la intersecția dintre Cisnădioara și drumul către Rășinari

Ultima oră

Comentariul meu