cine este tânărul mort în accidentul de la ieșirea din sibiu spre rășinari - răzvan avea 24 de ani
Sursa foto: Facebook

Un accident grav s-a produs sâmbătă dimineață, 10 iunie, la intersecția dintre Cisnădioara și drumul Sibiu – Rășinari. În urma coliziunii dintre două mașini au decedat patru persoane, cei doi șoferi și doi pasageri, iar o altă persoană se află în stare gravă la spital.

Accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate a unui bărbat de 63 de ani care a virat la stânga fără sa acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Rășinari spre Sibiu de către un tânăr de 24 de ani. (DETALII AICI)

Cine este tânărul decedat de 24 de ani

Tânărul care și-a pierdut viața în accidentul rutier de la intersecția dintre Cisnădioara și drumul Sibiu – Rășinari se numește Răzvan T. Acesta avea 24 de ani și locuia în comuna Rășinari. Tânărul a studiat la Colegiul Tehnic “Independența” din Sibiu. Prietenii sunt în stare de șoc în urma celor întâmplate și transmit condoleanțe familiei.

cine este tânărul mort în accidentul de la ieșirea din sibiu spre rășinari - răzvan avea 24 de ani
Sursa foto: Facebook

„Încă nu îmi vine să cred…Dumnezeu să te ierte !!! Odihnește-te în pace!! Un gând de alinare ți sincere condoleanțe familie îndurerate”, a transmis Denisa. „Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, prietene”, a transmis Marian. „Drum bun, Răzvane! Te iubim mult, mult”, a spus un alt prieten.

Vezi și: Filmul tragediei de sâmbătă dimineață de la ieșirea din Sibiu – Cum s-a produs accidentul cu trei morți și cine e vinovatul principal

Ultima oră

Comentariul meu