adolescentul rănit în accidentul cu trei morți de pe drumul sibiu - rășinari este în comă - medicii sunt rezervați

Adolescentul de 15 ani, pasager într-una dintre mașinile implicate în accidentul de sâmbătă, 10 iunie, de la intersecția dintre Cisnădioara și Rășinari se află în stare critică.

Medicii de la Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu sunt rezervați în ceea ce privește starea tânărului de 15 ani rănit în accidentul de la intersecția dintre Cisnădioara și Rășinari. „Băiatul în vârstă de 15 ani provenit din accident rutier se află internat în secția ATI a Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu în stare critica. Pacientul se afla în comă și are multiple leziuni traumatice, la nivel cranian, coloana vertebrala și la nivelul organelor interne. Se depun toate eforturile pentru a surmonta aceasta situație, dar prognosticul se menține rezervat”, a spus medicul Ioana Mătăcuță, purtător de cuvânt al spitalului.

Reamintim că sâmbătă dimineață în urma accidentului cumplit trei persoane și-au pierdut viața iar alte două au fost rănite grav. Accidentul s-a produs din cauza unui șofer carea a virat la stânga fără sa acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Rășinari spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 24 de ani. (DETALII AICI)

Citește și: FOTO Accident grav cu cel puțin trei morți la ieșire din Sibiu – Trafic blocat total la intersecția dintre Cisnădioara și drumul către Rășinari

Ultima oră

Comentariul meu