traficanții care vindeau cannabis și cocaină în sibiu, arestați preventiv

Cei doi traficanți de droguri din Sibiu, care au fost reținuți în cursul zilei de miercuri, fiind cercetați pentru că au vândut cocaină și cannabis mai multor consumatori de pe raza județului, au fost arestați preventiv. 

„La data de 8 iunie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu a dispus față de cei doi sibieni arestarea preventivă pentru 30 de zile”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Persoanele în cauză au fost încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Vă reamintim că, în cursul zilei de miercuri, polițiștii au desfășurat patru percheziții domiciliare la locuințele traficanților. Acolo au găsit mai multe recipiente cu inflorescențe de cannabis, plicuri transparente, care conțineau substanțe interzise porționate pentru vânzare, sume de bani, cântare electronice și telefoane mobile, susceptibile a fi fost utilizate în activitatea infracțională. De asemenea, într-o locație percheziționată, a fost descoperită o cultură indoor de plante, din genul cannabis, precum și componentele electronice ale unui kit de creștere. (DETALII AICI)

Ultima oră

Comentariul meu