ciprian biceanu continuă la sibiu - ”este un jucător important pentru noi”

Mijlocașul central Ciprian Biceanu (29 ani) și-a prelungit contractul cu FC Hermannstadt pentru doi ani și va continua la Sibiu.

”Biceanu este un jucător important pentru noi, este o normalitate ca el să continue.  Ne bucurăm că s-a ajuns la o înțelegere și va continua la Sibiu” a spus managerul sportiv al clubului, Radu Neguț. Mijlocașul piteștean a mai evoluat la CS Mioveni, Astra Giurgiu și Concordia Chiajna. În sezonul recent încheiat, Ciprian a jucat în 42 de meciuri pentru Hermannstadt, dintre care 32 ca titular, totalizând peste 2700 de minute pe teren.

”Ciprian Biceanu rămâne la FCH pentru încă două sezoane! Ciprian Biceanu a evoluat în 42 de meciuri în sezonul trecut de Superliga România și Cupa României, fiind un mijlocaș de bază în angrenajul echipei pregătite de Marius Măldărășanu” a fost anunțul oficial al clubului sibian.
Ionuț Stoica, Florin Bejan, Silviu Balaure și Vlad Muțiu și-au prelungit și ei înțelegerile cu Hermannstadt, în timp ce pentru portarul Karlo Letica, clubul a activat clauza de prelungire.
ciprian biceanu continuă la sibiu - ”este un jucător important pentru noi”

Ultima oră

Comentariul meu