accident în lanț la mediaș - șofer rănit, transportat la spital
foto: arhivă

Polițiștii Biroului Rutier au intervenit, vineri, la un accident de circulație produs pe strada Andrei Șaguna, din municipiul Mediaș. Trei autoturisme au intrat în coliziune, iar în urma impactului, unul dintre șoferi a fost transportat la spital. 

Potrivit polițiștilor, este vorba despre o coliziune în lanț în care sunt implicate trei autoturisme, produsă pe fondul nepăstrării distanței de siguranță. Conducătorul auto care nu ar fi păstrat distanța este un localnic în vârstă de 27 de ani. Acesta a intrat în coliziune cu autoturismul din fața sa, condus de către un alt localnic în vârstă de 53 de ani, proiectându-l în autoturismul condus înainte de către un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Boian.

Conducătorul auto în vârstă de 53 de ani a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital conștient. „Echipajul SAJ a acordat asistenta medicala unui bărbat în vârstă de 53 de ani, care a suferit un traumatism de coloană cervicală. Bărbatul a fost transportat la CPU Mediaș pentru investigații suplimentare”, spune Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

În zonă se circulă îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu