video: nuntă cu lăutari în stradă, în plină zi, în țiglari la sibiu - vecinii au sunat la 112

A fost mare sărbătoare în cartierul Țiglari din municipiul Sibiu. O mulțime de persoane au petrecut, în stradă, în plină zi, la o nuntă. Au cântat și lăutarii, iar muzica i-a scos din sărite pe vecinii care, revoltați, au sunat la 112. 

Doi tineri au celebrat, joi, unirea destinelor, în stradă, în cartierul Țiglari. Nuntașii au petrecut, la orele amiezii, pe ritmuri lăutărești. 

Un cititor Ora de Sibiu a trimis, pe adresa redacției, o filmare în care a surprins atmosfera din stradă. Pe lângă nuntașii care petreceau, se aflau și alte persoane care s-au adunat pentru a o vedea pe mireasă. Părinții și copiii aflați în parc au ascultat și ei muzica lăutărească care răsuna pe mai multe străzi. 

Muzica i-a deranjat însă pe mai mulți vecini, care au sunat la 112. Potrivit surselor Ora de Sibiu, un echipaj al Poliției Locale s-a prezentat la fața locului, punându-le în vedere nuntașilor să dea muzica mai încet. Mirii le-ar fi promis agenților că vor mai asculta câteva melodii, după care petrecerea va fi încheiată. 

Ultima oră

Comentariul meu