Letica continuă la Sibiu - FC Hermannstadt i-a activat clauza de prelungire a contractului
Foto - FC Hermannstadt / Facebook
FC Hermannstadt a activat clauza de prelungire pentru portarul Karlo Letica (26 ani), așa cum Ora de Sibiu vă informase la finalul sezonului în Superligă.
Astfel, portarul croat, titular de bază în sezonul trecut, va continua încă un sezon la echipa pregătită de Marius Măldărășanu.
În anul 2018, Karlo a avut patru convocări la echipa naţională a Croaţiei, fiind rezervă în trei meciuri de UEFA Nations League şi un meci amical. De asemenea, Karlo Letica are 15 selecţii pentru naţionalele U21 şi U19 din ţara natală, iar pe CV-ul său stufos se regăsesc echipe ca Hajduk Split, NK Omis, HBDNK Mosor, NK Val, NK Rudes, Club Brugges, Spal, Sampdoria şi CFR Cluj. În 2018, belgienii de la Bruges au plătit 3 milioane de euro pentru transferul său de la Hajduk.
”Karlo Letica încă un sezon la FCH!  A.F.C. Hermannstadt a activat opțiunea de prelungire a contractului pentru încă un sezon cu goalkeeper-ul Karlo Letica! Karlo a evoluat pentru FCH în 27 de meciuri în Superligă și în Cupa României, reușind să nu primească vreun gol în 10 dintre acestea” a fost postarea dată publicității joi de clubul sibian.
Letica continuă la Sibiu - FC Hermannstadt i-a activat clauza de prelungire a contractului

Ultima oră

Comentariul meu