trei frați reținuți pentru scandalul din țiglari - au pozat în victime - „ce era să fac, să stau să ne omoare?”

Un scandal de proporții a avut loc, miercurea trecută, în cartierul Țiglari din municipiul Sibiu. Mai multe persoane, din două familii diferite, s-au luat la bătaie, conflictul având rădăcini vechi. Patru dintre cei implicați au ajuns la spital cu diferite traumatisme atunci, iar recent trei bărbați au fost reținuți. Cei care inițial declarau că sunt victime și că au primit amenințări cu moartea sunt cei care acum se află în spatele gratiilor. 

UPDATE

La data de 7 iunie, față de cei trei sibieni s-a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Scandalul a avut loc în data de 31 mai, în jurul orei 18:30, în incinta unei case de pariuri de pe strada Cuptorului din cartierul Țiglari. Două familii s-au luat la bătaie în urma unui conflict mai vechi. „Cei trei sibieni sunt bănuiți că, la data de 31 mai a.c., în jurul orei 18,30, având asupra lor mai multe obiecte contondente, ar fi pătruns într-un local din municipiul Sibiu, unde, pe fondul unor conflicte mai vechi, ar fi agresat fizic 3 persoane și ar fi distrus bunuri din incintă”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cei trei sibieni bănuiți de aceste infracțiuni sunt frați și, săptămâna trecută, ei declarau că scandalul a pornit din cauza familiei rivale. Ei ar fi sărit la bătaie doar pentru a se apăra. „Ne-am apărat până la urmă. Ce era să fac, să stau să mă omoare? Oamenii ăștia ne-au făcut amenințări, nu mai știu de câte ori, că ne dau în cap, că ne omoară”, spunea unul dintre frați.

VEZI AICI CE DECLARAU FRAȚII REȚINUȚI

Acum, cei trei au fost reținuți de polițiști pentru faptele de care ei îi acuzau pe rivali. „La data de 6 iunie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut 3 sibieni, în vârstă de 20, 32, respectiv 42 de ani, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și distrugere”, spune Welter.

Cercetările sunt continuate la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu