șelimbăr se reunește pe 19 iulie - nu s-a fixat încă locația cantonamentului

Echipa de Liga 2, CSC 1599 Șelimbăr se va reuni pe 19 iunie,  la baza sportivă de la Bungard, urmând ca în luna iulie echipa pregătită de Claudiu Niculescu să plece într-un cantonament centralizat.

Directorul CSC 1599 Șelimbăr, Cornel Stănilă a anunțat că nu s-a luat încă o decizie în privința locației de cantonament. ”Avem mai multe opțiuni, este posibil să mergem undeva afară, unde ar fi avantajul că putem juca mai multe amicale. Este posibil însă să facem cantonamentul și în țară. Cu excepția cantonamentului, echipa se va pregăti la Șelimbăr, unde avem condiții foarte bune” a menționat Cornel Stănilă.

Începând cu săptămâna viitoare, clubul sibian va anunța și alte transferuri. ”Este o perioadă în care și jucătorii dar și cluburile așteaptă și studiază ofertele. Echipele anunță multe plecări, dar nu și veniri. Au fost barajele la Liga 1, acum sunt și barajele de promovare la Liga 2. Avem numeroase discuții, stau pe telefon 24 de ore pe zi, dar vom începe să semnăm alte contracte abia de săptămâna viitoare” a mai spus Stănilă.

Continuă discuțiile și cu golgheterul Jordan Gele, aflat la final de acord cu ”călăreții roșii”. ”Gele are două oferte din străinătate, acolo abia s-au terminat campionatele, dar și din țară. Discuțiile cu el continuă și încă sperăm să rămână la Șelimbăr” a anunțat oficialul clubului sibian.

După încheierea sezonului, Șelimbăr s-a despărțit de opt jucători: Ion Cărăruș, Nini Popescu, Igor Arhirii, Mircea Manole, Lucian Buzan, Stefan Visic, Radu Crișan și Adrian Voicu. Echipa lui Claudiu Niculescu a semnat în această pauză competițională cu doi jucători de la Miercurea Ciuc, vârful Marvin Schieb și mijlocașul central Mickael Panos, dar și cu mijlocașul dreapta Rodrigo Hernandez (CSM Satu Mare).

Ultima oră

Comentariul meu