reacția profesorului de educație fizică, bătut în cancelarie la liceul de artă - „se încearcă transferul unui incident instituțional grav într-un derizoriu personal”
sursa foto: colaj Facebook

La finalul lunii mai, profesorul de sport de la Liceul de Artă din Sibiu a fost agresat de soțul directoarei chiar ]n cancelarie după o discuție legată de aplicația „Note în catalog”, iar părțile implicate s-au abținut mai mult sau mai puțin în oferirea declarațiilor ce aveau să facă lumină în acest sens. Dacă directoarea Liceului de Artă a ținut să menționeze că nu a fost vorba de agresiune, ci doar de niște simple îmbrânceli, profesorul de sport nu a comentat inițial cazul.

Citește și: EXCLUSIV – Scene șocante la Liceul de Artă din Sibiu – Profesorul de Educație Fizică, bătut în cancelarie de soțul directoarei

În urma solicitării transmise de Ora de Sibiu, acesta a ținut să menționeze ulterior anumite aspecte ce vizează scandalul în care a fost implicat. Redăm mai jos mesajul integral al acestuia.

„Consider că articolul d-voastră „Scene șocante la Liceul de Artă din Sibiu – Profesorul de Educație fizica, bătut în cancelarie de soțul directoarei” a relatat adevărul obiectiv. Ați avut suficiente reacții referitoare la acest incident, dar și la reputația mea și la bunul meu nume profesional. În – dreptul ei la replică, doamna directoare recunoaște în mod obiectiv toate faptele mentionate de d-voastră inițial. În mod subiectiv încearcă transferul unui incident instituțional grav într-un derizoriu personal . Este un incident instituțional și trebuie/va trebui tratat și rezolvat instituțional” a declarat Gabriel Mărgineanu profesorul de sport de la Liceul de Artă din Sibiu.

Contactați de reporterii Ora de Sibiu, reprezentanții Inspectoratului Județean Sibiu susțin faptul că ancheta stagnează în acest moment, din cauza faptului că una dintre părți se află în concediu medical, în termen legal, însă deîndată ce aceasta va începe se vor oferi noi detalii.

Ultima oră

Comentariul meu