peste trei sferturi din biletele la fits, epuizate - chiriac: „este o cifra fără precedent”

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu se bucură de o adevărată popularitate. Mai mult de trei sferturi din bilete au fost vândute. 

Încă din prima zi iubitorii FITS s-au arătat interesați de cumpărarea biletelor, astfel încât, în primele 24 de ore au fost vândute toate biletele pentru șase spectacole. În cadrul unei conferințe de presă, Constantin Chiriac, directorul FITS a transmis faptul că până miercuri, 7 iunie, peste trei sferturi din bilete au fost vândute.

”Mai multe de trei sferturi din bilete sunt vândute. Este o cifra fără precedent. Din 2021, noi nu am scumpit biletelele. Este cel mai mare dar pe cate festivalul îl poate face pentru elevi, studenți și pensionari. (…)Avem peste tot bilete cu preț redus” a spus Constantin Chiriac.

Ediția cu numărul 30 a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu va avea loc între 23 iunie – 2 iulie și se vor desfășura peste 800 de evenimente reunite sub tema ediției: „Miracol”. Evenimentul de deschidere al mult așteptatului Festival de la Sibiu va avea loc la Catedrala Evanghelică. Ideea a fost a ambasadorului Elveției în România, Arthur Mattli și pe care cei de la FITS o vor pune în practică.

Ultima oră

Comentariul meu