fits oferă 1.000 de abonamente gratuite pentru militari - alte trei mii au prețul redus
Foto Arhiva

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu va oferi și anul acesta abonamente gratis pentru militariii români. Pe lângă acestea, au fost pregătite și abonamente cu preț redus.

Cunoscutul Festival Internațional de Teatru de la Sibiu va avea loc anul acesta între 23 iunie și 2 iulie. FITS împreună cu Academia Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu și Ministerul Apărării Naționale vor introduce în cadrul spectacolelor de la Sibiu și „Secțiunea NATO”. La această secțiune va avea acces oricine dorește, fiind realizate patru spectacole.

„Anul trecut am oferit 1.000 de abonamente militarilor români și străini gratuit. Până în ultima zi nu s-a găsit o modalitate de a implementa acest program. Exact cu o zi înainte de Summitul NATO de la Madrid am reușit împreună să găsim formula prin care respectivele abonamente să poată să ajungă acolo unde ținteam. Anul acesta vom prezenta 4 spectacole la Academia Forțelor Terestre” a spus Constantin Chiriac, directorul FITS.

Abonamente reduse pentru militarii

Și anul acesta tradiția abonamentelor gratuite se va păstra, iar pe lângă acestea vor fi oferite încă 3.000 de abonamente cu preț redus pentru militari, dintre care 1.000 pentru spectacolele din timpul festivalului și alte 2.000 valabile pentru spectacolele anuale ale Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu.

„Anul acesta vom oferii în continuare 1.000 de abonamente gratuite și alte 3.000 de abonamente la un preț redus în așa fel încât să putem să avem atât spectacolele din cadrul festivalului pe care le transmitem online, cât și spectacolele pe care le transmitem pe parcursul întregului an” a mai spus Chiriac.

 

Ultima oră

Comentariul meu