falsul psiholog, isac muntean, condamnat la zece luni de închisoare - sentința nu este definitivă
Sursa foto: Linkedin

„Psihologul” Isac Muntean a fost acuzat de șantaj de mai mulți oameni de afaceri printre care și de fostul administrator al clubului Liquid – Liviu Andrei. Marți, Isac a fost condamnat la zece luni de închisoare cu suspendare de către Judecătoria Sibiu într-un dosar ce implică infracțiunea de lovire și alte violențe.

Consultantul Isac Muntean a primit condamnarea de zece luni de închisoare după ce în urmă cu patru ani a fost implicat într-un scandal de proporții care s-a terminat cu bătaie. Mai exact, un tânăr și-a rezemat bicicleta de peretele clădirii unde Isac își avea cabinetul de consultanță la momentul respectiv. Deranjat de gest, Isac Muntean i-ar fi adus reproșuri tânărului după care l-a bătut împreună cu unul dintre fiul său. Isac și Ovidiu, fiul mai mare, l-au bătut pe tânăr grav, încât a fost internat la spital.

În cazul acestui dosar, Judecătoria Sibiu a decis că Isac Muntean și fiul său sunt vinovați infracțiunea de lovire și alte violențe. În decursul zilei de marți, procesul, început în 2021, s-a încheiat la Judecătoria Sibiu cei doi fiind condamnați.

Isac Muntean a fost condamnat la zece luni de închisoare cu suspendare și un termen de supraveghere de doi ani și șase luni a fost condamnat Isac Muntean, plus 70 de zile de muncă în folosul comunității. Ovidiu Isac Muntean, fiul cel mare implicat în altercație, a fost condamnat la un an și trei luni de închisoare și 70 de zile de muncă în folosul comunității. Cei doi vor avea de achitat  cheltuielile de judecată și plata pentru daune morale de 15.000 de lei.

Isac Muntean – „Am încredere în justiție”

Întrebat despre sentință, Isac Muntean nu a vrut să comenteze. „Nu este nimic de comentat la acest moment având în vedere că hotărârea în cauză nu este definitivă. Orice comentariu este inoportun ca și un articol de presă care să comenteze o decizie judecătorească nedefinitivă. Ca reprezentant al presei desigur că știți acest lucru. Astfel că, la acest moment nu pot face niciun fel de comentariu cu privire la această hotărâre. Am încredere în justiție și în dreptul la un proces echitabil”, a declarat Isac Muntean.

De-a lungul ultimilor ani, Isac Muntean a devenit consultantul mai multor afaceriști din Sibiu. Aceeași afaceriști îl acuză de șantaj și escrocherii prin care au pierdut averi. După spusele victimelor, prin tehnici de manipulare bine stăpânite de Isac, au ajuns să piardă afaceri și sume semnificative de bani. (Detalii aici)

Citește și: Dezvăluiri senzaționale – Acuzații de șantaj și escrocherii la Sibiu – Conflict deschis între afaceristul Liviu Andrei și „psihologul” Isac Muntean (VIDEO)

 

Ultima oră

Comentariul meu