andreea raicu susține un workshop la sibiu - vedeta vorbește despre gestionarea emoțiilor

Andreea Raicu își dă întâlnire cu sibienii, în 10 și 11 iunie, în orașul de pe Cibin. Aceasta organizează o sesiune de shopping, dar și un workshop în care va vorbi despre gestionarea emoțiilor puternice. 

În weekendul 10-11 iunie, Andreea Raicu se va afla la Sibiu, unde va organiza atât o sesiune de shopping, în care sibienii vor putea descoperi noua colecție Amalin, dar și un workshop despre gestionarea emoțiilor puternice. 

Cele două evenimente vor avea loc la cafeneaua AM PM Coffee&More de pe strada Ocnei, nr. 25 din Sibiu. „Vom vorbi despre emoțiile care simți că te sufocă, când simți că nu mai poți, că e prea mult și nu mai știi ce să faci. Oprește-te puțin: nu mai îngropa toate aceste emoții și nu le mai ascunde sub preș. Te invităm la Workshop pentru a afla care sunt acele metode de gestionare a emoțiilor precum: furie, frică, anxietate, tristețe”, este descrierea de pe rețelele de socializare.

Andreea Raicu va susține o sesiune de meditație ghidată și exerciții de respirație și le va prezenta sibienilor exerciții practice, tehnici ș metode eficiente de auto-analiză a emoțiilor. Detalii despre eveniment, aici. 

Ultima oră

Comentariul meu