strângere de fonduri pentru sibianul alex - are nevoie de un scuter pentru a se putea deplasa
Sursă foto: Facebook/ Parohia Ortodoxă Română Sibiu-Gusterita

Alexandru este un sibian de 35 de ani care are nevoie de ajutor. Pentru a se putea deplasa, acesta trebuie să achiziționeze un scuter care costă peste 3000 de lei. 

Parohia Ortodoxă Română Sibiu-Gușterița organizează o strângere de fonduri pentru Alex. Sibianul se deplasează cu ajutorul a două cârje, iar în trecut a avut un scuter electric. Bateria acestuia a slăbit însă, iar Alex are nevoie de un scuter pe benzină cu care să se poată deplasa mai ușor.

„Scuterul costă doar 3500 lei, uzat, și noi am plătit deja un acont de o mie de lei. Are nevoie de 2500 să acopere tot prețul și vă solicităm ajutorul, pentru a sprijini pe acest tânăr, de la care, sincer, avem multe de învățat. Doar opriți-vă puțin din ritmul vostru și intrați în vorbă cu el, să vedeți cum vorbește. Îl găsiți ușor prin Gușterița. Uneori vine și plimbă copii cu scuterul lui. Dacă puteți ajuta, vă rugam transferați aici Parohia Ortodoxă Sibiu Gușterița, RO80BTRLRONCRT0585118901. Mulțumim. Pr. Alexandru Ioniță 0743006806” au transmis reprezentanții Parohiei Ortodoxe Română Sibiu-Gușterița pe pagina de Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu