nemulțumire pentru antrenorul lui fc hermannstadt - ”var nu ne-a adus nicio decizie favorabilă în tot campionatul”

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu nu a fost mulțumit de activitatea VAR în sezonul trecut al Superligii. Tehnicianul spune că sistemul VAR nu a adus nicio decizie favorabilă pentru sibieni și au fost situații când faze similare s-a judecat diferit.

„Suntem singurii cărora VAR-ul nu le-a adus o singură decizie favorabilă tot campionatul. Toate fazele litigioase pe care le-am avut au fost date împotriva noastră, parcă. Au fost situații când s-a judecat cu măsuri diferite. Sper să nu se mai întâmple asta și sezonul viitor. Aș fi de acord să aștept și 10 minute la VAR, numai să se ia decizia corectă. Noi suntem o echipă care vrea să joace pe teren”, a declarat Marius Măldărășanu pentru Playsport.

La ultimul joc din play-out, unde nu a fost VAR, FC Hermannstadt a fost dezavantajată clar, după ce a arbitrul a inventat un penalty în prelungiri pentru U Cluj. Punctul pierdut a costat Sibiul două locuri în clasament și câteva sute de mii de euro din drepturile de televizare. Echipa de pe Cibin a terminat astfel pe locul 12, primul deasupra locurilor de baraj.

Ultima oră

Comentariul meu