claudiu niculescu a pus ochii pe un fost elev de la iași - mijlocașul francisc cristea, dorit la șelimbăr

CSC 1599 Șelimbăr a pus ochii pe mijlocașul Francisc Cristea (22 ani), care se va despărți de Poli Iași, echipă care a reușit promovarea în Liga 1.

Mijlocașul central în vârstă de 22 de ani este cel mai vechi jucător din lotul lui Poli Iași, mai are contract încă doi ani, dar antrenorul Leo Grozavu nu mai contează pe el. Conducerea clubului va avea o discuție finală cu Cristea, pentru a stabili dacă jucătorul va pleca împrumut la Șelimbăr, așa cum propune clubul, ori liber de contract.

Recent, antrenorul formației sibiene, Claudiu Niculescu, cel cu care Poli Iași a început sezonul de Liga 2, s-a interesat în ce condiții l-ar putea lua pe Cristea la Șelimbăr. Astfel, nu este exclus ca discuțiile dintre Claudiu Niculescu și fostul său elev, Francisc Cristea să avansez rapid în perioada următoare.

Cristea a evoluat în 21 de meciuri în sezonul recent încheiat pentru Iași, însă doar în 3 a început ca titular și a acumulat doar 656 de minute pe teren.

Echipa lui Claudiu Niculescu a semnat în această pauză competițională cu vârful Marvin Schieb și mijlocașul central Mickael Panos (ambii de la Miercurea Ciuc), dar și cu mijlocașul dreapta Rodrigo Hernandez (CSM Satu Mare).

După încheierea sezonului, Șelimbăr s-a despărțit de opt jucători: Ion Cărăruș, Nini Popescu, Igor Arhirii, Mircea Manole, Lucian Buzan, Stefan Visic, Radu Crișan și Adrian Voicu. Golgheterul Jordan Gele este și el la final de contract și probabil nu va mai continua la echipa lui Claudiu Niculescu.

 

Ultima oră

Comentariul meu