Cel mai nou restaurant din Sibiu s-a deschis la începutul lunii aprilie în Piața Mare. Lyra aduce în inima orașului preparate delicioase pentru toate gusturile, cât și deserturi apetisante, profiterolul fiind cel mai reprezentativ la această categorie.

Lyra este un restaurant cochet cu terasă spațioasă, perfectă pentru a lua masa, indiferent de oră. Cu priveliște spre Piața Mare, Lyra oferă nu doar confortul unui restaurant cu dichis, ci și preparate care îți bucură papilele gustative de o calitate deosebita, indiferent că vorbim de feluri principale sau deserturi. Serile cu muzică live pe terasă sunt și ele un plus al restaurantului care oferă o atmosferă boemă a spațiului.

Terasa este, de asemenea, ideală și pentru cei care vor să bea un smoothie sau o altă băutură răcoritoare, precum limonadă, suc natural sau un cocktail în zilele toride de vară.

Lyra, cel mai nou restaurant din Sibiu - Profiterolul și preparatele din carne de struț, „vedetele” meniului
Piept de rață cu sos de fructe de pădure
Lyra, cel mai nou restaurant din Sibiu - Profiterolul și preparatele din carne de struț, „vedetele” meniului
Piept de rață cu sos de fructe de pădure
Lyra, cel mai nou restaurant din Sibiu - Profiterolul și preparatele din carne de struț, „vedetele” meniului
Foie gras

Profiterolul copilăriei, doar la Lyra

Fiecare persoană are un desert care îi reamintește de copilărie sau de vremurile tinereții. Profiterolul este unul dintre cele mai lăudate deserturi, iar cel mai delicios și autentic desert francez din Sibiu se găsește la restaurantul Lyra, din Piața Mare, nr. 6. Combinația perfectă de vanilie și ciocolată face ca profiterolul de la Lyra să fie un desert îndrăgit de toți cei care au trecut pragul noului restaurant.

Pe lista deserturilor se mai află și salata cu fructe proaspete, cumpărate de la producătorii locali, și crema de zahar ars, pregătită de bucătarul restaurantului.

Meniu „stufos”, pentru toate gusturile

Deschis recent în zona zero a Sibiului, Lyra a pregătit un meniu nou, potrivit pentru toate gusturile. Micul dejun poate fi servit la Lyra și cuprinde mai multe variante fixe, dar și opțiunea de a crea micul dejun după bunul plac. Sandwich-urile si burgerii sunt  de o varietate mare, oferind oportunitatea clienților să aleagă chiar și opțiuni vegetariene.

Lyra, cel mai nou restaurant din Sibiu - Profiterolul și preparatele din carne de struț, „vedetele” meniului
Sandwich cu somon și cremă de brânză cu capere

Pastele proaspete cu sosuri delicioase cum doar în Italia mai mănânci, supe creme pregătite din legume proaspete din piață, pește și fructe de mare, dar și preparate din vită și pasăre, salate și garnituri la alegere, nu lipsesc nici ele din meniul Lyra.

Lyra, cel mai nou restaurant din Sibiu - Profiterolul și preparatele din carne de struț, „vedetele” meniului
Burger
Lyra, cel mai nou restaurant din Sibiu - Profiterolul și preparatele din carne de struț, „vedetele” meniului
File de somon cu sparanghel

 

Lyra, cel mai nou restaurant din Sibiu - Profiterolul și preparatele din carne de struț, „vedetele” meniului
Supă cremă de roșii și brocoli

Restaurantul din Piața Mare este dedicat atât adulților care vor să cineze la ceas de seară cu o priveliște superbă asupra Sibiului, cât și copiilor care se alătură părinților. Meniul pentru cei mici este variat și cuprinde paste, supe și preparate din pui, toate la prețuri accesibile pentru orice buzunar.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică