dosar penal deschis în cazul tentativei de sinucidere de la secția de neurochirurgie din sibiu - poliția continuă cercetările
foto: arhivă

O tentativă de sinucidere a avut loc zilele trecute la Secția de Neurochirurgie, acolo un pacient a căzut în gol de la etajul 3. Poliția s-a autosesizat și va deschide o anchetă, în urma căreia a deschis un dosar penal. 

Pe data de 1 iunie, un pacient internat la Secția de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Județean Sibiu a căzut de la etajul 3. Circumstanțele evenimentului nu sunt stabilite, iar poliția Sibiu s-a autosesizat pentru a investiga în urma informațiilor apărute în presă, deși Spitalul nu a făcut o sesizare către autorități.

„În urma investigațiilor efectuate, în cauză s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu” a transmis Luciana Lazăr, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

Citește și: Tentativă de sinucidere la Spitalul Județean Sibiu – Pacient căzut în gol de la etajul trei al secției de Neurochirurgie

Ultima oră

Comentariul meu