video: ochelari placați cu aur, furați de o tânără dintr-un magazin din sibiu - paguba depășește 15.000 lei

O femeie a produs o pagubă de 15.000 de lei după ce, în cursul zilei de vineri, a furat două perechi de ochelari dintr-un magazin din centrul Sibiului. Hoața nu este la prima infracțiune de acest gen. În urmă cu trei săptămâni, însoțită de încă o amică, au furat alte patru perechi dintr-un magazin din mall. Proprietara face plângere la poliție pentru a recupera prejudiciul.

Update

Femeia care a furat ochelarii a sunat-o pe proprietara magazinului și a anunțat-o că o să îi înapoieze.

Stirea inițială

În doar câteva minute, o tânără a devenit mai bogată cu 15.000 de lei. În cursul zilei de vineri, a intrat în magazinul OptyU de pe strada Nicolae Bălcescu, și a furat două perechi de ochelari. Fără emoții, femeia le-a admirat și apoi le-a aruncat în geanta pe care o purta pe umăr. „A furat două perechi de ochelari, unul placat cu aur, prejudiciul fiind 15.000 de lei. Este vorba despre un model Gucci. O să fac plângere la poliție și voi atașa și filmările”, spune Oana Tarcea de la OptyU. 

YouTube video

Femeia spune că nu este pentru prima dată când hoața dă atacul în magazinul ei. În urmă cu trei săptămâni, aceasta, alături de încă o prietenă, a acționat la mall. „Fata asta lucrează în echipă cu o altă femeie brunetă. Acum trei săptămâni au furat din magazinul nostru din Shopping City patru perechi de ochelari. Era seară, era lume în magazin, și au profitat”, explică Oana Tarcea. 

Individele par profesioniste într-ale furturilor, iar asta fiindcă, la prima vedere, n-ai zice că se ocupă cu astfel de găinării. Ambele sunt aranjate și îmbrăcate cu haine „de firmă”, astfel că nimeni nu le bănuiește că ar avea îndeletniciri necinstite. 

Citește și: Ochelarii poleiți cu aur, returnați de cea care i-a sustras din magazinul din Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu