cea mai nouă escrocherie din sibiu – niște borfași se dau drept angajați soma și cer bani pentru ridicarea gunoiului
Sursa foto: Facebook/ Soma Salubrizare - Zona Sibiu

Mai mulți bărbați se deghizează și pretind că sunt angajați ai firmei de salubrizare Soma. Indivizii cer bani pentru servicii precum ridicarea ridicarea gunoiului. 

Reprezentanții Soma trag un semnal de alarmă referitor la acești indivizi și sfătuiesc sibienii să fie atenți la astfel de abordări pentru că angajații Soma nu cer bani și nu vând pubele. Angajații Soma pot fi diferențiați de escroci prin inscripțiile de pe vestele reflectorizante.

„Dragi prieteni, primim frecvent sesizări care ne determină să vă sfătuim să fiți atenți atunci când, persoane îmbrăcate-n echipamente specifice (veste reflectorizante, în mod special) se prezintă la domiciliul vostru și, sub pretextul ridicării gunoiului menajer / vânzării de pubele (sustrase de la alte persoane), solicită anumite sume de bani.

Angajații SOMA nu solicită niciodată bani, nu vând pubele, nu ridică gunoiul contra cost. Totodată, colegii noștri poartă echipament personalizat cu însemnele SOMA. Vă îndemnăm, așadar, să fiți atenți, să nu dați curs unor astfel de persoane / servicii”, clarifică într-o postare pe facebook reprezentanții Soma.

 

Ultima oră

Comentariul meu