fc hermannstadt, la un pas să îl vândă pe paraschiv - maghiarii de la mol fehervar, ofertă de 800.000 de euro

Ungurii de la MOL Fehervar sunt deciși să îl transfere în această vară pe Daniel Paraschiv (24 ani) și conform GSP, au oferit lui FC Hermannstadt suma de 800.000 de euro.

Maghiarii au tatonat transferul și în iarnă și acum insistă din nou pentru transferul atacantului de la FC Hermannstadt, pentru care ar putea face o ofertă de 800 mii euro. MOL i-ar oferi Daniel Paraschiv un contract pe 3 sezoane și un salariu cifrat la 15.000 de euro pe lună. Fehervar a terminat sezonul în Ungaria pe locul 10 din 12 echipe, evitând la limită retrogradarea.

Oficialul clubului sibian, Radu Neguț neagă că FC Hermannstadt a primit vreo ofertă pentru Paraschiv, dar spune că sunt discuții cu mai multe cluburi. ”Nu am primit nicio ofertă scrisă pentru Paraschiv. Sunt mai multe discuții pentru Paraschiv și cu Fehervar, dar și cu alte cluburi, cum sunt și pentru alți jucători de la noi” a declarat Radu Neguț, directorul sportiv al FC Hermannstadt.

Sibiul l-a luat gratis pe Paraschiv de la CFR Cluj în ianuarie 2021, când echipa încă evolua în Liga 2 și îl are pe jucător sub contract până-n 2025.  În sezonul recent încheiat, Daniel Paraschiv a înscris 14 goluri în cele 39 de partide disputate în Superliga. În plus, atacantul lui FC Hermannstadt a debutat anul trecut și la națională, în amicalul România – Moldova 5-0, în care a marcat un gol și a reușit o pasă decisivă.

FC Hermannstadt s-a despărțit deocamdată de doar doi jucători, Valentin Buhăcianu și Matko Babic, iar cu Cristi Bărbuț se discută rezilierea amiabilă a acordului. Cu Marius Antoche, Gabi Iancu și Ciprian Biceanu, aflțai și ei la final de contract, se discută în continuare o posibilă prelungire.

fc hermannstadt, la un pas să îl vândă pe paraschiv - maghiarii de la mol fehervar, ofertă de 800.000 de euro

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu