se construiesc două hale noi în șelimbăr - vor fi folosite pentru producție sau depozitare

În comuna Șelimbăr se vor construi două hale noi destinate producției sau depozitării în funcție de ce dorește persoana care o va închiria.

În următorii doi ani se va lucra la ridicarea a două hale pe un teren intravilan, în Comuna Șelimbăr. Acestea vor fi folosite în producție sau depozitare, în funcție de ce dorește persoana care le va închiria. Suprafața celor două hale propuse va fi de cate 519 mp fiecare, vor avea structură metalică, iar pereții exteriori și acoperișul vor fi din panouri termoizolante. Mai mult, pereții interiori vor fi din panouri termoizolante rezistente la foc. Ușile și ferestrele exterioare vor fi metalice si din pvc.

„SC Olimpia Servicii Internaționale SRL este titularul proiectului și intenționează să își implementeze proiectul „Construire hale”, în intravilanul Comunei Șelimbăr, DC 56, n. 1, pe terenurile identificate prin extrasele CF nr. 100973, 100973-C1, 100973-C2, 100973-C3”, se arată în memoriu de prezentare.

se construiesc două hale noi în șelimbăr - vor fi folosite pentru producție sau depozitare
Sursa foto: Google Maps

Hala va cuprinde un hol e acces, birou, depozitare, două vestiare, două grupuri sanitare, sală de mese și zonă hala producție sau depozitare. Totodată, în fața noii construcții, către drumul DC 56, în interiorul proprietății vor fi amenajate locuri de parcare pentru angajați. În jurul construcției se va amenaja carosabil cu dale prefabricate beton sau se va turna placă de beton.

Pentru acest proiect a fost emis, Certificatul de Urbanism nr. 361 din 28.06.2022 cu scopul elaborării documentației pentru autorizarea executării lucrărilor de construire a obiectivului.

Perioada de implementare propusă este de aproximativ doi ani, iar valoarea investiției se ridică la aproximativ 100 000 lei.

 

Ultima oră

Comentariul meu