accident cu trei victime pe strada crăițelor în sibiu

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident rutier produs pe strada Crăițelor din municipiu. Trei persoane au fost rănite și au fost duse la spital.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că între două autoturisme conduse de către un bărbat din Cisnădie, în vârstă de 23 de ani și o conducătoare auto, sibiancă, în vârstă de 52 de ani, s-a produs o coliziune pe strada Crăițelor.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a doi pasageri din cealaltă mașină, o femeie de 33 de ani și un copil de 12 ani, ambii din Cisnădie.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje Smurd și ale ambulanței.

“Un echipaj SMURD a intervenit de urgență în municipiul Sibiu pe Aleea Crăițelor, la un accident rutier. Echipajul a preluat o femeie în vârstă de 52 de ani cu atac de panică și contuzii. Aceasta este transportată la UPU Sibiu, conștientă”, spune Andreea Stefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Echipajul SAJ a transportat la spital o femeie de 33 de ani cu traumatism facial și un băiat de 12 ani cu traumatism de membru inferior.

Cercetările la fața locului continuă.

Ultima oră

Comentariul meu