vânzători ambulanți, amendați usturător de poliția locală - au fost prinși în centrul sibiului, pe mihai viteazu și în gușterița

Comerțul stradal neautorizat este un fenomen în municipiul Sibiu, se arată într-un raport al Poliției Locale ce urmează a fi prezentat în ședința ATOP de săptămâna viitoare. Agenții au depistat, în primul trimestru al anului, mai mulți vânzători ambulanți, în principal în centrul orașului, dar și pe cele mai circulate artere. 

Aproape 60.000 de lei este valoarea totală a amenzilor împărțite de polițiștii locali, în primele trei luni ale anului, pentru comerț neautorizat. „Combaterea fenomenului de comerț stradal neautorizat a stat în atenția polițiștilor locali, în acest sens fiind aplicate 146 de sancțiuni contravenționale în valoare de 57.750 lei”, spun reprezentanții Poliției Locale Sibiu. 

Principalele locuri unde apar vânătorii ambulanți sunt Bulevardul Mihai Viteazu, străzile Semaforului, Poiana, Bihorului, General Magheru, Calea Gușteriței, Nicolae Iorga și Pietonala Nicolae Bălcescu. 

Aceeași raport al poliției locale arată că au fost desfășurate inclusiv acțiuni pentru combaterea fenomenului de cerșetorie. Zonele în care au fost depistate preponderent persoanele care apelează la mila publicului sunt: Piața Unirii, strada G-ral Magheru, Bulevardul Mihai Viteazu, strada Lungă, strada Mitropoliei, strada Nicolae Bălcescu, Piața Mare și strada Semaforului. Pentru această faptă au fost aplicate 109 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 28.350 lei. 

Ultima oră

Comentariul meu