juniorii de la afc tălmaciu fac cadouri de 1 iunie persoanelor cu dizabilități - merg și la liturghia de la biserica sf. nicolae
Juniorii de la AFC Tălmaciu vor face de 1 Iunie cadouri persoanelor cu nevoi speciale din centrele pentru persoane cu dizabilități din localitate.
Clubul AFC Tălmaciu, care evoluează în Liga 4 Sibiu se implică pentru comunitate, pentru copii și mai ales, pentru persoanele cu probleme de sănătate. Astfel,  de 1 Iunie, toți juniorii de la AFC Tălmaciu vor merge în cadru organizat la Biserica Sf. Nicolae din localitate, unde vor participa la liturghia preotului paroh Ilie Gusan.
Apoi, juniorii vor face cadouri pentru cele 100 de persoane cu nevoi speciale din centrele pentru persoane cu dizabilități, Centrul de Îngrijire și Asistență Tălmaciu și Centrul de Abilitare și Reabilitare  ”Sfântul Pantelimon”.
Tot joi, de la ora 11.30, la Stadionul  Tălmaciu vor fi organizate mai multe meciuri amicale, unde vor participa toții copiii de clubului AFC, dar nu numai.
După fotbal, copiii vor fi serbați de 1 Iunie și vor primi la stadion diverse cadouri, pizza, sucuri, dar și alte surprize.

Ultima oră

Comentariul meu