fc argeș speră degeaba ca hermannstadt să fie exclusă din superligă - ștefan băcilă: ”noi avem licența luată, nu avem probleme”

Unul din sponsorii echipei FC Argeș, Viorel Tudose a declarat public că are informații că legea insolvenței ar putea cauza mari probleme unei formații de Superligă. Cum FC Hermannstadt este singura echipă în insolvență din prima ligă, cel mai probabil, acesta face referire la Sibiu.

Acționarul principal al echipei FC Hermannstadt, Ștefan Băcilă nu are însă griji pe tema acestui subiect, clubul sibian fiind cu licența luată la Federație pentru viitorul sezon.  ”Noi am primit licența, iar  planul de insolvență este aprobat. Consultați siteul FRF, suntem cu licența luată. Pentru noi nu este o problemă. Poate se referă la Dinamo. Nu știu în ce calitate vorbește domnul Tudose, că nu este președinte sau patron la echipă și din ce știu eu, firma dânsului este în insolvență, așa că ar trebui să aibă alte probleme pe cap” a explicat administratorul firmei Terra Building.

fc argeș speră degeaba ca hermannstadt să fie exclusă din superligă - ștefan băcilă: ”noi avem licența luată, nu avem probleme”

Piteștenii susțin că ar fi primit informații că un club din Superliga ar avea mari probleme în a mai juca de la vară în prima ligă, dacă membrii cu decizie din FRF vor aplica la sânge regulamentul din legea insolvenței. În acest moment, FC Hermannstadt este singura echipă în insolvență din Liga 1 și pare vizată de speculațiile făcute dinspre Trivale.

Viorel Tudose: ”Legea insolvenței nu permite unei echipe să joace în Liga 1”

Unul din sponsorii echipei FC Argeș, Viorel Tudose a afirmat public că legea insolvenței, aplicată ad litteram, nu permite unei echipe să joace în Liga 1, făcând referire, cel mai probabil, la FC Hermannstadt.

”Am primit și eu unele semnale vizavi de problemele mari ale unei echipe din primul eșalon, iar dacă cei de la FRF vor aplica ad litteram regulamentul, atunci problemele legii insolvenței nu îi permit acelei echipe să joace din sezonul viitor în prima divizie. Astfel că, FC Argeș ar putea rămâne la masa verde în Superliga. Noi ne dorim să rămânem în prima divizie în urma unei lupte pe teren, dar dacă nu vom întoarce rezultatul, atunci în disperare de cauză ne vom agăța și de varianta de care am vorbit. Nu vă pot face public în acest moment numele echipei respective”, a spus Viorel Tudose pentru Prosport.

FC Argeș este cu un picior și jumătate în Liga 2, după ce a pierdut manșa tur a barajului de promovare/retrogradare, 1-6 în deplasare cu Dinamo București.

fc argeș speră degeaba ca hermannstadt să fie exclusă din superligă - ștefan băcilă: ”noi avem licența luată, nu avem probleme”

Ultima oră

Comentariul meu