tuns gratuit pentru copiii defavorizați din sibiu - „cu banii pe care i-ar fi dat, părinții le pot cumpăra o ciocolată de 1 iunie”
Sursă foto: Semia.md

Ziua copilului se apropie, iar odată cu ea oficial va începe și vara. Pentru a sărbătorii acest lucru, dar și pentru a face o faptă bună, un salon din Sibiu a decis să îi tundă pe copiii care provin din famili cu venituri reduse gratuit. 

În perioada 29 mai – 2 iunie, Liliana Antonescu a decis să ajute familiile cu venituri reduse din Sibiu, oferind tunsori gratuite pentru copii. Acest lucru nu este o noutate, Liliana făcând această ofertă din anul 2021, odată cu ridicarea restricțiilor.

„Salonul nostru face în fiecare an acest lucru, am făcut și în septembrie înainte de începerea școlii și la Paște. Eu fac voluntariate și pe sate, merg la copiii din satele mai sărăcuțe, unde sunt mai multe familii cu venituri mici. Merg și în centre de plasament și atunci era normal ca și în salon să fac acest lucru” a spus Liliana, patroana salonului Beauty Studio Liliana Antonescu.

„Din bani pe tuns se poate cumpăra o ciocolată”

Liliana își dorește ca banii care ar fi trebuit să fie dați pe tuns, să fie păstrați de familie sau din acei bani să fie achiziționate obiecte și dulciuri pentru cei mici. „Pot venii copii de orice vârstă din familile defavorizate. Cei care au venituri mai mari își permit, dar ceilalți ce fac? M-am gândit că este și ziua lor și am zis că pe banii pe care părinții i-ar da pentru un tuns, mai bine să le cumpere un caiet sau o ciocolată pentru Ziua Copilului. Ajutorul meu este mic, dar măcar cu atâta am zis că pot ajuta. De exemplu, dacă este o familie cu trei copiii, bani pe care îi dau pentru trei tunsuri le rămân pentru ceva de mâncare” a apus Liliana.

Oferta este valabilă până pe 2 iunie, iar copii pot beneficia de tunsul gratuit între orele 09:00-19:00. Salonul se află pe Strada Târgul Peștelui, iar cei mici sunt așteptați cu mare interes în această perioadă. „A fost făcut pentru copiii din familii cu venituri mici ca banii să rămână în casă sau părinții să le poată da ceva de ziua lor, de 1 iunie. Am început de ieri(29 mai) și am zis că o să țin până vineri( 2 iunie), chiar dacă trece de 1 iunie” a mai spus Liliana.

Ultima oră

Comentariul meu