csc 1599 șelimbăr revine pe municipalul din sibiu - stănilă: ”vom reveni acasă când lucrările se termină”

După un an și jumătate la Râmnicu Vâlcea, CSC 1599 Șelimbăr se mută pe noua arenă din Sibiu pentru startul sezonului viitor din Liga 2.

Conducerea echipei de Liga 2, CSC 1599 Șelimbăr a ajuns la un acord de închiriere a noii arene din Sibiu, acolo unde în acest an a jucat meciul cu Dinamo București. Astfel, oficialii clubului vor cere la Federație ca jocurile de pe teren propriu să nu se suprapună cu cele ale echipei de Liga 1, FC Hermannstadt, așa cum s-a întâmplat în a doua parte a sezonului trecut.

„Ne vom muta la Sibiu, pe Municipal, pentru primele partide din campionatul următor. Vom reveni pe arena noastră când lucrările la stadion se vor finaliza”, a anunțat Cornel Stănilă, directorul CSC 1599 Șelimbăr, la Metropola TV.

Conducătorul clubului din Șelimbăr a anunțat și alte transferuri interesante pentru perioada următoare. ”Pregătim surprize plăcute pentru următorul campionat. Vom aduce doi jucători străini cu o cotă bună, alături de alți fotbaliști interesanți” a mai spus Stănilă.

Echipa lui Claudiu Niculescu a semnat în această pauză competițională cu doi jucători de la Miercurea Ciuc, vârful Marvin Schieb și mijlocașul central Mickael Panos, dar și cu mijlocașul dreapta Rodrigo Hernandez (CSM Satu Mare). Șelimbăr s-a mai despărțit de opt jucători: Ion Cărăruș, Nini Popescu, Igor Arhirii, Mircea Manole, Lucian Buzan, Stefan Visic, Radu Crișan și Adrian Voicu. Golgheterul Jordan Gele este și el la final de contract și probabil nu va mai continua la echipa lui Claudiu Niculescu.

csc 1599 șelimbăr revine pe municipalul din sibiu - stănilă: ”vom reveni acasă când lucrările se termină”
DCIM/101MEDIA/DJI_1794.JPG

Ultima oră

Comentariul meu