cazări și „bone” pentru câini la sibiu - prețuri între 40 și 200 lei - „avem și program de plimbare”
Sursa foto: Facebook/Smart Dogs Sibiu

Perioada concediilor se apropie, mulți sibieni întrebându-se cine o să aibă grijă de animalul de companie cât ei vor fi plecați în vacanță. Mulți pot cere ajutorul prietenilor, însă la fel de mulți caută o altă soluție. Astfel, mai multe persoane din Sibiu au conceput locuri de cazare pentru câini și pisici.

Pensiunile pentru blănoși au devenit din ce în ce mai frecventate de iubitorii de animale care apelează la ele de fie care dată când este nevoie. Fie că vorbim de un „city break” sau un concediu de până la două săptămâni, pensiunile reprezintă o variantă mai ales pentru cei care nu au cui să încredințeze animalele de companie pe perioade mai lungi.

Pensiuni pentru căței și pisici

Recent renovat, cu terasă pentru căței și o curte spațioasă unde sunt plimbați individual, la pensiunea Smart Dogs pot fi „cazați” patrupezii în timp ce proprietarii sunt în vacanță. În cadrul pensiunii, administratorul și veterinarul Claudiu Dodoc are și cabinet veterinar, atât cățeii, cât și pisicile aflându-se în afara oricărui pericol.

”Avem o pensiune cu 16 locuri și sunt împărțite pe camere, pentru câini de talie mare precum ciobănești, camere pentru câini mici o cameră de pisici. Totul este amenajat în interior, cu gresie și loc de dormit. Mai avem două terase care au vedere în curte unde cățeii pot sta afară, iar fiecare terasă are trei locuri de cazare. Avem și program de plimbare dimineața de la 8:30 și la 16:30”, spune administratorul Claudiu Dodoc.

Vara, fiind și perioada concediilor, sibienii sunt interesați de acest serviciu. Claudiu spune că din iunie până în august este cerință mare. Chiar și așa cei interesați trebuie să știe că la adăpostul din Cristian mai sunt locuri libere.

cazări și „bone” pentru câini la sibiu - prețuri între 40 și 200 lei - „avem și program de plimbare”
Sursa foto: Facebook/Smart Dogs Sibiu

Pensiunea „Adulmecătorii” este un alt loc unde sibienii pot lăsa animalul de companie pe mâini bune cât timp sunt plecați în vacanță. Pensiunea este una de lux și se află pe Dealul Dăii și dispune de spații atât indoor, cât și outdoor, pentru a oferi tot confortul patrupedelor.

„Bonă” pentru căței, la Sibiu

Sibienii care au un animal de companie și nu mai găsesc locuri la pensiunile canine pot opta pentru ajutorul iubitorilor de animale care sunt dispuși să aibă grijă atât de câini, cât și de pisici.

O altă opțiune o reprezintă un pet sitter sau o persoană are grijă de patrupezii proprietarilor care nu au timp sau care merg în vacanță. Pe OLX se găsesc mai multe anunțuri cu persoane care plimbă căței în Sibiu contra-cost sau oferă o cazare temporară. Aici prețurile încep de la 25 lei pentru cazarea unui cățel de talie mică sau pentru o pisică și ajung până la 50 lei.

Prețuri între 40 și 200 lei pe zi

Prețurile pentru cazarea unui patruped la o pensiune au mai crescut cu câțiva lei față de anul trecut. Acum, sibienii trebuie să plătească cel puțin 40 lei pentru o zi, cu mâncarea adusă de ei. De asemenea, stăpânul trebuie să aducă mâncare pentru toată perioada în care va fi cazat animalul de companie.

Cățeii cazați la pensiunea de pe Dealul Dăii au program de socializare de trei ori pe zi, special gândit ca să alerge în voie și  să se joace. La „Adulmecătorii”  prețul pentru o zi de cazare este 100 lei, iar dacă stăpânul vrea și dresaj pentru câine prețul ajunge la 200 lei.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu