viceprimarul sibiului, după scandalul cu fonduri europene - dumbravă: „n-am plecat de la niciun loc de muncă cu vreun euro care nu mi se cuvenea”

Viceprimarul municipiului Sibiu, Alexandru Dumbravă, a făcut primele declarații în urma acuzațiilor apărute în spațiul public în ceea ce privește fraudele cu fonduri europene. Acesta a spus, la începutul ședinței de Consiliu Local de luni, că nu a plecat de la niciun loc de muncă cu vreun euro care nu i se cuvenea. 

Alexandru Dumbravă, viceprimarul Sibiului, este acuzat de Parchetul European, cea mai înaltă instituție de cercetare penală din UE, că ar fi folosit documente falsificate pentru a obține fonduri europene. Toate acestea s-ar fi petrecut în perioada în care Dumbravă era director al Casei Corpului Didactic Sibiu. 

După ce în ultimele săptămâni Dumbravă nu a dorit să facă nicio declarație pe această temă, viceprimarul a vorbit înaintea ședinței de Consiliu Local de luni. „Fac acest lucru în contextul ultimelor săptămâni în care lucrurile nu au fost foarte frumoase și clare pentru mine. În semn de respect pentru dumneavoastră (…) vreau să vă asigur pe toți că Alexandru Dumbrava nu a plecat de la niciun loc de muncă cu vreun euro care nu i se cuvenea sau cu vreun obiect care nu i se cuvenea. Tot ce s-a achizițonat există și se poate număra. Posibil de-a lungul vieții, Alexandru Dumbravă să fi făcut multe greșeli, a existat un singur om fără de greșeală și nu sunt eu acela. Sunt gata întotdeauna să îmi asum răspunderea pentru greșelile pe care le-am făcut. Dar vreau să menționez că nu am plecat niciodată acasă de nicăieri cu lucruri care nu mi s-au cuvenit”, a spus viceprimarul Alexandru Dumbravă.

Ultima oră

Comentariul meu