fc hermannstadt caută juniori de perspectivă - ștefan băcilă: ”dacă găsim 14-15 tineri de perspectivă, reînfințăm echipa a doua”

Acționarul principal al echipei FC Hermannstadt, Ștefan Băcilă a anunțat că echipa ”satelit” se va reînființa în această vară, doar dacă se vor găsi pe plan local jucători de perspectivă, care se facă față în Liga 3.

Conducerea clubului FC Hermannstadt analizează oportunitatea reînființării echipei a doua a clubului, la care s-a renunțat în urmă cu un an.

Antrenorul care coordonează grupele de juniori de la FC Hermannstadt, Dorin Zotincă caută să găsească pe plan local jucători promițători, care să facă față în Liga 3.

”Dacă găsim 14-15 jucători tineri, pe plan local, de perspectivă, care să facă facă competiției, atunci probabil vom înscrie echipa a doua la Liga 3. Dacă nu găsim pe plan local acești juniori, atunci nu vom face echipa a doua” a anunțat acționarul principal al clubului, Ștefan Băcilă.

În prezent, Dorin Zotincă deține licența PRO în antrenorat și coordonează toate grupele de copiii și juniori ale F.C. Hermannstadt. Fostul mijlocaș a avut o carieră de excepție, în care a evoluat pentru echipe ca Inter Sibiu, Dinamo București, FC Național, FCM Reșița și Universitatea Cluj, cu peste 200 de meciuri și 34 de goluri marcate în prima ligă.

În vara lui 2022, după ce FC Hermannstadt a revenit în prima divizie, clubul a renunțat la ”satelit”, după ce acesta a retrogradase în Liga 4 la finalul play-out-ului Seriei 5 în Liga 3. Ulterior, echipa FC Hermannstadt 2 a fost invitată de Federație să continue pe locurile rămase libere, dar a refuzat.

fc hermannstadt caută juniori de perspectivă - ștefan băcilă: ”dacă găsim 14-15 tineri de perspectivă, reînfințăm echipa a doua”

 

Ultima oră

Comentariul meu