măgura a terminat sezonul cu o înfrângere, 25-28 cu bistrița - cisnădia, pe 9 în clasamentul final

În ultimul meci disputat în acest sezon, Măgura Cisnădie a pierdut duminică, pe teren propriu, 25-28 cu Gloria Bistrița Năsăud, medaliata cu bronz a acestei ediții.

Prima repriză a fost una echilibrată, iar la pauză oaspetele conduceau cu 13-12. În partea secundă, Măgura a egalat de mai multe ori, dar nu a reușit să fie niciodată în avantaj. De la 20-20 în minutul 46, Bistrița a marcat patru goluri consecutive și s-a desprins decisiv în câștigătoare.

În final, Măgura a pierdut, 25-28 și a terminat actualul sezon pe locul 9, la egalitate de puncte cu Minaur, sibiencele fiind însă dezavantajate de rezultatele directe. În cazul în care ar fi câștigat duminică cu Bistrița, Cisnădie ar fi urcat până la 7.

Pauza competițională va aduce schimbări masive în lotul lui Alexandru Weber. Măzăreanu, Mitrache și Vălean sunt primele jucătoare care se despart de Cisnădie. Cisnădie a perfectat cinci transferuri pentru sezonul viitor: interii stânga Emilia Galinska (Zaglebie Lublin) și Ilda Kepic (Buducnost Podgorica), portarii Marina Rajcic (Siofok) și Marta Batinovic (Gloria Buzău) și interul dreapta Natalya Vasileuskaya (Gloria Buzău).

Măgura: Pașca, Măzăreanu – Gariaeva 6, Jlezi 4, Abed Kader 3, Bardac 3, Guarieiro 3,  Roșu 2, Iskit Caliskan 2, Gjorgjijevska 1, Tătar 1, M. Neagu, Mitrache.

măgura a terminat sezonul cu o înfrângere, 25-28 cu bistrița - cisnădia, pe 9 în clasamentul final

 

Ultima oră

Comentariul meu