csc 1599 șelimbăr a transferat un spaniol - mijlocașul rodri hernandez vine de la satu mare
CSC 1599 Șelimbăr a anunțat duminică transferul spaniolului Rodrigo Hernando (23 ani), mijlocaș dreapta care vine de la CSM Satu Mare. 
Echipa lui Claudiu Niculescu a mai semnat în această pauză competițională cu doi jucători de la Miercurea Ciuc, vârful Marvin Schieb și mijlocașul central Mickael Panos. Mijlocașul dreapta Rodrigo Hernandez este cel de-al treilea transfer perfectat de conducerea clubului sibian, care dorește să formeze un lot care în sezonul viitor să meargă în play-off. Hernandez a jucat sezonul trecut la Liga 3, la CSM Satu Mare.
”Bine ai venit, Rodri! Suntem bucuroși să anunțăm cel de al treilea transfer al acestei veri! Rodrigo Hernando, mijlocaș ofensiv în vârstă de 23 de ani, este noul jucător al echipei noastre! Jucătorul de naționalitate spaniolă a fost crescut în academia celor de la Villarreal, ulterior evoluând pentru Levante și Huesca. Sezonul trecut a jucat pentru CSM Olimpia Satu Mare, marcând 11 goluri și având 6 pase de gol. Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CSC 1599 Șelimbăr!” a fost postarea dată publicității duminică de clubul sibian.
Ibericul a mai evoluat în România la Miercurea Ciuc și Satu Mare, iar în țara natală pentru UCAM Murcia B,  San Juan de Mozarrifar și Huesca.
De la finalul sezonului de Liga 2,  Șelimbăr s-a mai despărțit de opt jucători: Ion Cărăruș, Nini Popescu, Igor Arhirii, Mircea Manole, Lucian Buzan, Stefan Visic, Radu Crișan și Adrian Voicu. Golgheterul Jordan Gele este și el la final de contract și nu a semnat prelungirea, părând că vrea să aleagă altă echipă.
Cu siguranță, în perioada următoare, conducerea clubului caută să aducă atacanți și fundași centrali, care să suplinească plecările.

Ultima oră

Comentariul meu