acs mediaș vrea să joace barajul pe stadionul gaz metan - ionuț buzean: ”vom depune o nouă solicitare la transgaz”

ACS Mediaș a sărbătorit sâmbătă titlul județean în Liga 4 (Sursă foto: ASC Mediaș) și se focusează pe barajul de promovare în Liga 3, în care va întâlni pe CS Gheorgheni. 

Sâmbătă, pe terenul Gaz Metan 2 (fostul 8 Mai), ACS a câștigat cu 3-1 partida cu Bradu și a devenit matematic campioană județeană, având 8 puncte avans față de a doua clasată, Inter Sibiu, cu două etape înainte de final.

Președintele ACS Mediaș, Ionuț Buzean a anunțat că va depune o nouă solicitare la Transgaz, prin care va cere închirierea Stadionului ”Gaz Metan”  pentru meciul de baraj cu CS Gheorgheni, programat pe 24 iunie. Echipa lui Dumitru Solomon s-a mutat de o lună de pe ”Sparta”, unde a jucat o bună parte din acest sezon pe terenul ”Gaz Metan 2”, unde are condiții mai bune, dar nu poate găzdui toți fanii dornici să vadă barajul de promovare.

”Vom face o nouă solicitare la Transgaz și sperăm să jucăm acolo meciul de baraj. Și sâmbătă la partida cu Bradu au fost 1000 de oameni iar Stadionul Gaz Metan 2 are doar 600 de locuri. Este clar că la baraj vor fi peste 2500 de oameni și nu avem unde juca, sper să găsim înțelegere” a explicat Ionuț Buzean.

În etapa viitoare din Liga 4, Mediașul va juca la ocupanta locului 3, Avrig, în ceea ce va fi un test util pentru jocurile de baraj cu Gheorgheni. ”Sper să terminăm campionatul cu maxim de puncte, mergem la Avrig care este o echipă bună. Va fi un test foarte bun, ne vom da seama unde suntem. Nu vom menaja jucători în ultima etapă la Liga 4, băieții trebuie să aibă ritm de joc săptămânal. Am văzut Gheorgheni, este o echipă matură, cu jucători cu experiență, dar speră să trecem de ei. Este un meci tur-retur, se poate întâmpla orice” a mai spus Ionuț Buzean.

Meciurile din barajul de promovare pentru Liga 3 se vor disputa în sistem eliminatoriu, în data de 17 iunie 2023, ora 18:00, turul la Gheorgheni, respectiv 24 iunie 2023, ora 17:30, returul la Mediaș.

acs mediaș vrea să joace barajul pe stadionul gaz metan - ionuț buzean: ”vom depune o nouă solicitare la transgaz”

Campioni județeni la trei categorii de juniori
Conducătorul ACS Mediaș, Ionuț Buzean a anunțat că trei grupe de juniori din cadrul clubului au devenit campioane județene. ”Mediașul a fost si este un pol important al fotbalului românesc. Sâmbătă, în primul an de activitate al clubului Asociația Club Sportiv Mediaș am devenit campioni județeni la 3 categorii de vârstă, U16 feminin, U 14 și U 11, grupe pregătite de antrenorul Constantin Hanc. Tot sâmbătă,  în aplauzele a peste 1000 de spectatori, echipa de seniori si-a asigurat matematic participarea la barajul pentru accederea în Liga 3, cu 24 de victorii din tot atâtea posibile. Este o reușită a noastră, a medieșenilor, a tuturor cărora le pasă de fotbalul local. Acest club se va dezvolta și va performa atâta timp cât va fi condus doar de medieșeni. Mulțumim pentru susținere Primăriei Mediaș, domnului Primar Gheorghe Roman și companiei Romgaz!” a fost postarea pe pagina de socializare a lui Ionuț Buzean.

 

Ultima oră

Comentariul meu