un fost antrenor al lui fc hermannstadt dorit de o echipă din campionatul spaniei - în românia era subiect de bășcălie pentru comentatorii tv
foto Eurosport

Ruben Albes, adus la Sibiu în 2020 de către AnaMaria Prodan în locul lui Vasile Miriuță, tehnicianul a fost țința comentarilor negative din cauza modului în care se îmbracă. Albes a fost demis de FC Hermannstadt pe 15 ianuarie 2021. 

Cu 26 de meciuri pe banca Sibiului, Ruben Albes a reușit 8 victorii, 8 rezultate de egalitate și 10 înfrângeri. Ruben era în acel moment, la 35 de ani, cel mai tânăr antrenor din Superliga.

Albes este în prezent „principal” la Albacete, în La Liga 2. Cu o etapă rămasă din sezonul regular, echipa lui nu mai poate scăpa locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off-ul pentru promovarea în La Liga, anunță GSP.

Și-a început dezastruos mandatul, cu un eșec rușinos pe terenul Viitorului, 1-4. După meci, Basarab Panduru l-a ironizat în direct: „La cum a venit îmbrăcat, Albes a crezut că merge în Fratelli, nu la meci. Sigur e că în Fratelli ar fi marcat mai multe goluri”.

Ultima oră

Comentariul meu