șelimbăr s-a despărțit de adrian voicu - toți cei patru atacanți din sezonul trecut au plecat
Echipa de Liga 2, CSC 1599 Șelimbăr s-a despărțit de atacantul Adrian Voicu (30 ani) după doar trei luni.
Atacantul venit la Șelimbăr la jumătatea lunii februarie, Adrian Voicu a ajuns la un acord amiabil de reziliere a acordului. Vârful venise de la Chiajna la cererea antrenorului Claudiu Niculescu, după accidentările lui Visic și Manole, însă a fost folosit puțin, evoluând în doar opt jocuri, fără a reuși să marcheze.
”Mulțumim, Adrian Voicu! CSC 1599 Șelimbăr a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu atacantul. Atacantul în vârstă de 30 de ani a acumulat 144 minute, îmbrăcând tricoul „călăreților roșii”. Îi dorim mult succes în carieră!” a fost postarea clubului sibian, prin care anunță despărțirea de atacant.
Astfel, Șelimbăr s-a despărțit de toți atacanții avuți în sezonul trecut. Visic, Manole și Voicu au plecat, în timp ce Gele, aflat la final de contract, a refuzat deocamdată să iscălească un nou acord.
Claudiu Niculescu mizează în sezonul viitor pe Marvin Schieb, un atacant transferat în această pauză competițională de la Miercurea Ciuc. Cu siguranță, prioritar pentru conducerea clubului în perioada următoare este să mai aducă cel puțin doi atacanți de valoare.
CSC Șelimbăr a terminat sezonul trecut pe locul 2 în grupa de play-out, echivalent cu locurile 9-10.

Ultima oră

Comentariul meu