VIDEO Lucrările la podul peste Cibin, aproape gata – Se deschide complet în weekend

Lucrările la podul peste Cibin, de pe Șoseaua Alba Iulia, avansează rapid, urmând ca circulația să fie reluată pe ambele sensuri, la sfârșitul acestei săptămâni.

Joi au început să se monteze corpurile de iluminat de la podul de peste Cibin, semn că lucrările sunt aproape gata. Podul peste Cibin, de pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu, se va redeschide complet circulației în acest weekend, potrivit directorului regional al firmei Geiger Transilvania.

YouTube video

De la începutul lunii mai s-a lucrat la finisarea trotuarelor, montarea rosturilor de dilatație, a parapeților direcționați și a celui pietonal și vopsirea elementelor de beton. În prezent, se mai lucrează la mici retușuri după care podul se va redeschide. „Se deschide la sfârșitul acestei săptămâni dacă ne permite vremea, dacă nu o să plouă și o să putem să terminăm rosturile de dilatare și marcajele. Dacă nu ne ajută vremea, se va deschide la începutul săptămânii viitoare”, spune Ovidiu Simen, directorul regional al firmei Geiger.

VIDEO Lucrările la podul peste Cibin, aproape gata – Se deschide complet în weekend VIDEO Lucrările la podul peste Cibin, aproape gata – Se deschide complet în weekend VIDEO Lucrările la podul peste Cibin, aproape gata – Se deschide complet în weekend

Circulația pe pod se va redeschide complet până la finalul lunii mai, înainte de termenul stabilit, în iarnă, de municipalitate. „Toate lucrările care mai rămân de făcut sunt în afara circulației, deci nu mai afectează traficul. Se mai lucrează la pista de biciclete, curățarea și vopsirea elementelor de beton de sub pod. Din punct de vedere al supra structurii va fi gata la finalul acestei săptămâni, restul lucrărilor vor fi  gata în aproximativ o lună de zile și țin de detalii, de amenajarea albiei – râu, curățare pe sub pod”, spune Ovidiu Simen, directorul regional al firmei Geiger Transilvania.

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică