video klaus iohannis a participat la festivitățile de ziua eroilor la sibiu - „națiunea română vă este recunoscătoare”

Preşedintele Klaus Iohannis și Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, au participat, joi, 25 mai, la ceremonia organizată de Ziua Eroilor la Monumentul Eroilor din Pădurea Dumbrava din Sibiu. Au fost depuse flori, iar președintele a susținut un discurs. 

Festivitatea a început cu imnul României, urmând apoi ceremonia religioasă. La eveniment au participat și Astrid Fodor, primarul Sibiului și Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

YouTube video

Preşedintele Klaus Iohannis a saluta veteranii și în discursul său le-a transmis recunoștință acestora. „Distinși veterani de război, dragi militari, națiunea română vă este recunoscătoare pentru abnegația și devotamentul de care ați dat dovadă sub culorile drapelului național. Mă înclin în fața dumneavoastră și vă transmit aprecierea și respectul tuturor românilor pentru sacrificiile făcute. Totodată, folosesc acest prilej pentru a transmite un gând bun tuturor militarilor noștri care își desfășoară, în prezent, cu devotament, serviciul militar atât în țară, cât și ca parte a angajamentelor externe asumate de România” a spus președintele.

Ceremonia s-a încheiat prin depunere de coroane pentru eroii care s-au sacrificat pentru România.

Ultima oră

Comentariul meu