video foto sepsi câștigă la sibiu cupa româniei - covăsnenii au bătut la penalty-uri pe u cluj - a fost spectacol în tribune!

Sepsi Sf. Gheorghe a câștigat Cupa României, după ce a trecut dramatic la penaltyuri de U Cluj, în finala disputată miercuri, la Sibiu. A fost 0-0 după 120 de minute, dar covăsnenii au câștigat trofeul la penalty-uri, scor 5-4.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

În fața a circa 12.000 de fani prezenți pe noua arenă din Sibiu, covăsnenii au început meciul mai bine. Ciobotariu se înalță după un corner și reia cu capul din 6 metri, peste poartă. U Cluj a echilibrat, însă, jocul la jumătatea primei reprize și a avut și două bare, prin Thiam și Nistor. În finalul reprizei, Sepsi a avut și ea o ocazie uriașă: Safranko primește balonul în interiorul careului, șutează puternic, dar Gorcea respinge.

Dacă primele 45 de minute au fost marcate de numărul uriaș de ocazii mari ratate de ambele formații, a doua parte și reprizele de prelungiri s-au transformat într-un joc lipsit de sare și piper. Ambele echipe au părut mulțumite cu rezultatul și nu au forțat în atac.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

După un corner, Safranko  a reluat cu capul în minutul 52, dar Gorcea a reușit să se culce pe minge. Jucătorii lui Sepsi au reclamat că mingea a depășit linia porții, dar din camera VAR nu a venit nicio rectificare.  Fanii covăsnenilor au cântat în limba maghiară cântecele lui Sepsi.  Cei din peluza lui U au replicat cu cântece patriotice și „Ținutul Secuiesc, pământ românesc”. Dacă fotbal nu a mai fost pe teren, în tribune a fost spectacol și o torță a ajuns și pe teren.

După 0-0 la capătul a 90 de minute, s-a jucat tot italienește și în prelungiri. Clujenii au avut o ocazie uriașă, Tescan pleacă singur pe contraatac, intră în careu și trage în portar, apoi Ely a ratat și el. Spre final de prelungiri, Pițian a deviat cu capul, dar nu a nimerit spațiul porții.

S-a trecut la executarea loviturilor de departajare, unde covăsnenii au avut în portarul Niczuly asul din mânecă.  Sepsi a ratat prima în seria a doua, prin Jonathan Rodriguez. Clujenii au ratat și ei prin Ely, la a patra execuție.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

A fost egalitate și după seria de cinci lovituri și s-a trecut la seria de câte un penalty de fiecare echipă. Aganovic a ratat pentru Sepsi și Clujul a fost la un șut de fericire, dar Ze Gomes a fost ghicit de inspiratul Niczuly. Abia a șaptea serie a adus și departajarea. Tamaș a marcat pentru Sepsi, iar Martic a ratat pentru ”U” și covăsnenii au declanșat fiesta.

Echipa lui Cristiano Bergodi a primit trofeul și medaliile pentru Cupa României, chiar la primul lor joc disputat pe Stadionul Municipal din Sibiu.

 

YouTube video

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu