Oferte de transfer pentru șapte jucători de la FC Hermannstadt - Dani Coman: ”Nu suntem înnebuniți să vindem”

Mai mulți jucători de la FC Hermannstadt au intrat încă din iarnă în atenția cluburilor din străinătate, iar acum discuțiile pentru transferuri se repun pe tapet. Pe lângă negocierile mai vechi pentru Daniel Paraschiv, Raul Opruț sau Mino Sota, au apărut acum și discuții pentru Petrișor Petrescu, Mihai Butean, Karlo Letica sau Baba Alhassan.

Președintele lui FC Hermannstadt, Dani Coman spune că vor fi cedați jucători doar în măsura unor oferte bune și pentru club, dar și pentru jucătorii respectivi.

”Sunt discuții pentru Letica, Butean, Sota, Paraschiv, Baba, Opruț și Petrescu. Sunt discuții cu mai multe cluburi din străinătate, dar deocamdată suntem doar la stadiul de discuții și nu este corect să dăm publicității numele cluburilor interesate. Când va veni o ofertă care să mulțumească atât clubul cât și jucătorul respectiv, există posibilitatea ca acel fotbalist să plece. Dar, nu suntem înnebuniți să transferăm, ne dorim performanță, acesta a fost și mesajul finanțatorilor”  a anunțat Dani Coman.

FC Hermannstadt a terminat play-out-ul în Superligă pe locul 12, fiind coborâtă două poziții în clasament după decizia arbitrului din prelungirile jocului din ultima etapă de campionat, când U Cluj a primit cadou un penalty.

Oferte de transfer pentru șapte jucători de la FC Hermannstadt - Dani Coman: ”Nu suntem înnebuniți să vindem”

 

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică