fc hermannstadt se desparte de iancu, antoche, buhăcianu și babic - cu bărbuț se discută rezilierea

FC Hermannstadt s-a despărțit de patru jucători, Buhăcianu, Babic, G. Iancu și Antoche, iar cu Bărbuț se discută rezilierea acordului. Lui Stoica, Bejan, Balaure și Biceanu le-au fost prelungite contractele pe câte doi ani, primii trei fiind deja anunțați oficial de club pe pagina de socializare.

Oficialii clubului discută cu Cristi Bărbuț rezilierea contractului, după ce mijlocașul de bandă a fost folosit puțin de antrenorul Marius Măldărășanu și cel mai probabil cele două părți vor ajunge la un acord. Ar fi a cincea plecare din lot în această vară. Cu siguranță, vor exista și alte plecări, fiind oferte pentru unii jucători.

FC Hermannstadt a prelungit de ceva timp contractele a patru jucători importanți, doriți în continuare de antrenorul Marius Măldărășanu. Astfel, fundașii Ionuț Stoica, Florin Bejan,  mijlocașul central Ciprian Biceanu și extrema dreapta  Silviu Balaure și-au prelungit contractele pe câte 2 ani. Biceanu urmează să fie și el anunțat în scurt timp pe pagina oficială a clubului.

Antrenorul Marius Măldărășanu și-a prelungit și el contractul pentru încă doi ani și încearcă să construiască un lot mai puternic pentru sezonul viitor.

Ultima oră

Comentariul meu